De Wens de Wijsheid en het Wonderspel | Coach-to-Coach
18768
page-template-default,page,page-id-18768,cookies-not-set,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Coach-to-Coach

OPLEIDING TOT WONDERSPELCOACH

Voor coaches, trainers, begeleiders en leerkrachten

Heb je het Wonderspel al aangeschaft of staat dit voor jou in de planning? Wil je graag eerst zelf ervaren als coach wat een Wonderspeltraject inhoudt? Bij een van onze Wonderspelcoaches kun je dit doen en zo kun je ook een erkend Wonderspelcoach worden. 
Onze Wonderspelcoaches maken je wegwijs binnen de methode en spelen samen met jou het spel in een Coach-To-Coach training. De coaches hebben ieder hun eigen specialismen. De Wonderspel onderwijscoaches hebben ervaring met het spel binnen het onderwijs. Kies voor een coach of trainer die past bij jouw specialisme(n).

De Wonderspelcoach

Als deelnemer doorloop je een traject bij een van onze Wonderspelcoaches. Je ervaart dan hoe het is om begeleid te worden, en hoe wij het begeleiden. We hebben een positieve focus die we alleen door de ervaring kunnen overdragen.
Tijdens het traject ga je zelf aan de slag met het spel in je eigen praktijk. Dit kan een individuele coaching of een groepscoaching zijn. Tijdens en na dit oefentraject ontvang je van ons feedback over jouw eigen proces als Wonderspelcoach. Van het traject maak je een verslag. Het verslag is een reflectie op hoe jij het spel hebt begeleid, wat jouw overwegingen waren en wat het effect was van jouw interventies. Na een succesvolle afsluiting vermelden we je op de lijst met Wonderspelcoaches op onze website.

Website en social media

Als Wonderspelcoach kunnen mensen je vinden via onze website. We Facebooken en Twitteren en houden soms workshops en zetten de naam van het Wonderspel op die manier in de markt. Op onze besloten Facebook groep houden we je op de hoogte van onze jaarlijkse inspiratiebijeenkomst voor en door wonderspel coaches en willen we nieuwe initiatieven rondom het spel laten ontstaan (bijvoorbeeld blogs schrijven, inspiratiesessies, kaarten).
Verder ontwikkelen we zo nu en dan uitbreidingen op het spel en verspreiden deze gratis via social media. Op deze manier hebben we in de afgelopen jaren o.a. interventie-kaarten ontwikkeld.

Wonderspeltrajecten

  • Coach-to-coach traject*

    • 3 sessies met een Wonderspelcoach
    • Praktijkopdracht + begeleiding
    • Verslag + feedback

  • € 360,00

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

  • € 439,00

  • (normale prijs: € 479,83! Je bespaart € 40,83!)

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

*) Er is ook een mogelijkheid om deze trajecten online te doen met een Wonderspelcoach (via Skype). Informeer bij een Wonderspelcoach uit jouw buurt hierover.

Wil je meer informatie over onze Wonderspeltrajecten of wil je zelf een Wonderspelcoach worden, klik dan hier om een Wonderspelcoach te vinden in jouw buurt
WONDERSPELCOACHES
Of neem contact op met ons via het contactformulier
CONTACTFORMULIER