De Wens de Wijsheid en het Wonderspel | Goed nieuws vanuit onze webshop!
18830
post-template-default,single,single-post,postid-18830,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Goed nieuws vanuit onze webshop!

28 apr Goed nieuws vanuit onze webshop!

‘A little bag full of inspiration’
De Bronkaartjes uit het Wonderspel zijn binnenkort ook los verkrijgbaar!

 

Tijdens onze trainingen en workshops met Mapping the Future en het Wonderspel krijgen we vaak vragen over de Bronkaartjes. Veel deelnemers, maar ook collega-trainers en coaches vragen zich af of we de Bronkaartjes ook los verkopen. Tot nu toe deden we dat niet. Maar… Vanaf volgende week zijn de kaartjes als losse set gewoon te koop in onze webshop! We zijn hier zelf natuurlijk super enthousiast over 😉 Want met de Bronkaartjes kunnen we een nog grotere doelgroep kennis laten maken met de verschillende werkvormen en bronnen waaruit ze kunnen putten en hun dagelijkse dosis inspiratie en energie uit kunnen halen.
Bij deze speciale Limited Edition uitvoering hebben we meerdere werkvormen toegevoegd. De Bronkaartjes zijn los van het Wonderspel te gebruiken. Ze zijn veelzijdig inzetbaar. Je kan ze voor jezelf gebruiken, als dagelijkse inspiratieprikkel, in gezelschap, met je kinderen, op je werk of in een coaching-setting.
De kaartjes zijn klein, handzaam en makkelijk mee te nemen in het bijgeleverde katoenen zakje.

 

Over de  Bronkaartjes

 

BLOG BRONKAARTJES

 

We gaan er vanuit dat iedereen beschikt over een eigen bron van wijsheid en daaruit kan putten. De kaartjes zijn hulpmiddelen om je eigen bron aan te boren. Ze zijn speels, creatief en prikkelend en bevatten wijsheden en eenvoudige oefeningen (o.a. yoga, tai chi, chi neng qigong, mindfulness, theatersport en energizers). Er zijn zes verschillende Bronkaartjes, gekenmerkt door een eigen symbool: Kennis en inzicht, Kracht, Balans en beweging, Hier-en-nu, Actie en spel en Inspiratie. Elk symbool heeft 27 kaartjes. De kaartenset bevat dus maar liefst 162(!) verschillende kaartjes en een dobbelsteen met zes symbolen.

 


 

Voorbeeld van een werkvorm:

 

Bij de Bronkaarten gaat het er om dat de speler een verband legt tussen het getrokken kaartje en zijn eigen wens, door middel van associëren. Op welke manier kan het kaartje hem kan helpen met zijn doel? De speler krijgt nieuwe inzichten die hem kunnen helpen om zijn doel te bereiken.
Door te werken met associaties stimuleer je je creatieve denkvermogen. Dit kan goed van pas komen wanneer je je doel wilt visualiseren.

 


 

Bij de lancering van de Bronkaartjes geven we 3 setjes Bronkaarten weg. Volg ons op Facebook en houdt deze actie in de gaten.

Mocht je straks zo enthousiast zijn over je net aangeschafte Bronkaartjes en wil je ook het Wonderspel bestellen, dan kan dat met jouw unieke bestelcode. De prijs van je Bronkaartjes wordt in mindering gebracht en je ontvangt dan het Wonderspel (exclusief de Bronkaartjes).