De Wens de Wijsheid en het Wonderspel | Interventiekaarten
17628
post-template-default,single,single-post,postid-17628,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Interventiekaarten

20 mei Interventiekaarten

In samenwerking met diverse gastauteurs hebben wij als aanvulling op het Wonderspel verschillende interventiekaarten (of Hulpkaarten, zoals het in het Wonderspel wordt genoemd – E.S.K) gemaakt.. De gastauteurs nodigden we uit om een mooie interventie (visualisatie, affirmatie of oefening) te schrijven voor een nieuwe Hulpkaart. Zij hebben al de nodige ervaring hebben opgedaan op coachings- en trainingsgebied en vinden het leuk om op deze wijze hun kennis te delen met een groter publiek. Zo is er een mooie serie hulpkaarten en een schat aan interventietools ontstaan, die gebruikt kunnen worden in coaching, trainingen en intervisies.
In de Wonderspel toolbox zitten zes verschillende interventies, de ‘Hulpkaarten’, geïnspireerd door bestaande interventies uit o.a. NLP, RET en oplossingsgericht coachen. Alle Hulpkaarten kunnen tijdens het coachen met het spel worden ingezet, maar kunnen ook los van het spel gebruikt worden.
De aanvullende Hulpkaarten kun je in onze webshop gratis downloaden. Nieuwe Wonderspelmaterialen zullen regelmatig worden ontwikkeld en aangevuld op deze website.