De Wens de Wijsheid en het Wonderspel | Interventiekaarten en downloads
Inetrventiekaarten, Coaching, Gezinscaching, Kindercoaching, Persoonlijke ontwikkeling, geluk
18408
page-template-default,page,page-id-18408,page-child,parent-pageid-15341,cookies-not-set,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Interventiekaarten en downloads

Een van de tools uit het Wonderspel is een serie van interventies  – de zes ‘Hulpkaarten’ – die tijdens het coachen met het spel kunnen worden ingezet. De Hulpkaarten zijn losjes gebaseerd op bestaande interventies uit o.a. NLP, RET en oplossingsgericht coachen. De interventies kunnen ook los van het spel gebruikt worden. Hieronder vind je een nieuwe serie interventiekaarten, die we samen met gastauteurs hebben gemaakt en diverse coachingtools. Alle kaarten en tools uit de shop kun je hieronder gratis downloaden.

Er zijn natuurlijk heel veel bronnen met bestaande interventies die we aan het Wonderspel zouden kunnen toevoegen. Dat bracht ons op het idee om een serie nieuwe interventies te maken die los van het spel of in het spel gebruikt kunnen worden. We nodigden verschillende gastauteurs uit om een mooie interventie te schrijven in de vorm van een visualisatie, affirmatie of oefening. Samen met de gastauteurs hebben we hun favoriete interventies een nieuwe draai gegeven, inzichtelijk gemaakt en vormgeven naar een makkelijk te implementeren tool.
Het resultaat is een serie interventiekaarten, waar we erg trots op zijn en die gebruikt kunnen worden in coaching, trainingen en intervisies.
Alle Hulpkaarten die we met de gastauteurs hebben gemaakt kun je hier gratis downloaden. De kaarten kun je printen op stevig printpapier en uitsnijden (en eventueel plastificeren).
  • Alles
  • Interventiekaarten
  • Coaching Tools
  • Downloads Wonderspelmaterialen