De Wens de Wijsheid en het Wonderspel | Kaart der Wijsheid
18391
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18391,cookies-not-set,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kaart der Wijsheid

De Interventie

Wij mensen hebben de beschikking over verschillende stemmen in onszelf. Eén daarvan is de stem van de Wijsheid. Ons Wijze Zelf is in staat om met mildheid en liefde de problemen en dilemma’s die ieder van ons in zijn leven tegenkomt te bezien waardoor creatieve oplossingen mogelijk worden die we daarvoor niet konden bedenken.

De Auteur

Auteur: Wilma Wijnhoven Wilma werkt vanuit haar eigen bedrijf. Wilma Wijnhoven Training & Coaching, is Registerpsycholoog NIP Arbeid en Organisatie en een Certified Professional Co-active Coach (CPCC). Deze oefening met De Kaart der Wijsheid is geïnspireerd op oefeningen vanuit het Co-active coaching. Verder maakt ze in haar manier van werken als trainer en coach ook gebruik van methodieken vanuit de Mindfullness en de Zelfkonfrontatiemethode van Prof.Hermans waarbij het levensverhaal in kaart wordt gebracht als middel om zelfinzicht te vergroten en gewenst gedrag te activeren.

Categorie
Interventiekaarten
Over dit project

Deze interventie is geschikt voor jongeren voor volwassenen

Geen reactie's

Geef een reactie