De Wens de Wijsheid en het Wonderspel | Algemene verkoopvoorwaarden
17313
page-template-default,page,page-id-17313,page-child,parent-pageid-11313,cookies-not-set,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Algemene verkoopvoorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden

De algemene voorwaarden van Het Wonderspel zijn van toepassing op alle aanbiedingen en gesloten overeenkomsten.

 

Prijzen

De prijzen van de artikelen op onze website www.wonderspel.nl zijn vermeld in euro’s, inclusief BTW (21%) en exclusief verzendkosten.

 

Betaling

  1. Betaling per overmaking: Betaling van de artikelen geschiedt per overmaking op onze bankrekeningnummer. Een factuur ontvangt u per mailen. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling binnen 3 werkdagen verstuurd worden. Bij de betaling dient het ordernummer, te vinden op uw factuur, als betalingskenmerk opgegeven te worden. Bedragen kunnen overgemaakt worden op onze rekening bij de ING rekeningnummer 6997711 t.n.v. Flowmo
  2. Betaling met Pay Pal: Betalen of geld overschrijven met PayPal is altijd gratis. De verkoper betaalt PayPal een kleine vergoeding om uw betaling veilig te verwerken. Voor kopers worden geen kosten berekend, tenzij het een transactie in een vreemde valuta betreft. Voor de voorwaarden om te kunnen betalen met Pay Pal, verwijs ik u naar de website van Pay Pal Nederland.
  3. Betaling met iDeal:  Betalen of geld overschrijven met iDeal is altijd gratis. De verkoper betaalt iDeal een kleine vergoeding om uw betaling veilig te verwerken. Voor kopers worden geen kosten berekend, tenzij het een transactie in een vreemde valuta betreft. Met iDeal betaal je via de beveiligde webomgeving van je bank, maar kun je (meestal) niet achteraf betalen.

 

Veilig betalen

Deze website maakt geen gebruik van een beveiligde verbinding via https. We adviseren om de betaling in een webveilige omgeving te doen. Maakt u thuis gebruik van een draadloze internetverbinding via wi-fi ? Een onbeveiligd (of slecht beveiligd) netwerk maakt het voor criminelen makkelijk om uw dataverkeer af te tappen. Stel dus uw modem in met een WPA-beveiliging. WEP-beveiliging is helaas vrij gemakkelijk door kwaadwillenden te omzeilen. Als u verbinding maakt met het draadloze netwerk van iemand anders, kunt u het beste ook de beveiliging (en de eigenaar) nakijken voordat u inlogt bij uw bank. Vermijd dus onbeveiligde wifi -netwerken!

 

Levering

De artikelen die op de website staan, zijn in principe allemaal op voorraad.

Als een artikel onverhoopt niet voorradig is, wordt u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Na ontvangst van de betaling worden de artikelen binnen drie werkdagen voor verzending aangeboden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van uw pakket zorgen. Verzending is voor risico van de koper.

 

Verzendkosten

De verzendkosten zijn bedragen €3,50. Voor bedragen boven €100,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Ruilen/retourneren

Je hebt het recht op een zichttermijn van 14 dagen. Ruilen of retourneren is mogelijk binnen deze 14 werkdagen na ontvangst. Het artikel en de originele verkoopverpakking dienen in ongebruikte, ongeopende en ongeschonden staat te zijn. Neem in dat geval vooraf contact met ons op via info@wonderspel.nl. Indien artikelen zonder voorafgaand overleg worden geretourneerd, zal geen terugbetaling plaatsvinden.

De terugbetaling zal, nadat het Wonderspel de artikelen retour heeft ontvangen, binnen 30 dagen geschieden. Alle extra verzendkosten (retour zenden, opnieuw versturen) zijn voor rekening van de klant. Indien de klant de zending ongefrankeerd verzendt, worden de gemaakte kosten verhoogd met administratiekosten aan de klant doorberekend.

 

Klachten

Bij ontvangst dient u de bestelling te controleren. Problemen met de levering dienen binnen 24 uur te worden gemeld en overige klachten binnen 7 dagen na ontvangst. Stuur een e-mail naar info@wonderspel.nl. Klachten die na deze periode worden ingediend, kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Het Wonderspel acht zich niet aansprakelijk voor het onjuist interpreteren van gebruiksaanwijzing en/of gebruik van het product.

 

Bestellingen niet ontvangen

Voor niet op tijd bezorgen door PostNL, voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden producten is Het Wonderspel niet aansprakelijk. Wij verwerken de gegevens exact zoals opgegeven door de klant. Kosten ontstaan door het onjuist invoeren van gegevens, zijn voor rekening van de klant.

 

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk weergegeven. Toch kan een artikel op details afwijken van de op de website getoonde foto`s. Het Wonderspel kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen tussen de afbeeldingen en de werkelijkheid.

 

Inhoud website

Alle teksten op de website zijn met zorg samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele typefouten. Bij foutieve prijzen wordt de klant per e-mail op de hoogte gesteld en heeft deze het recht de order binnen 7 dagen kosteloos te annuleren.

 

Wijzigingen

Het Wonderspel behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

 

Nederlands recht

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing.