De Wens de Wijsheid en het Wonderspel | Welkom!
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Welkom!

15 mei Welkom!

Dag allemaal, met trots presenteren we onze nieuwe website. Een website waarmee we ons kunnen onderscheiden met de producten en diensten die we aanbieden. Maar ook een website waarmee we jullie willen inspireren, ontroeren, verblijden en een klein zetje willen geven in het realiseren van jullie wensen.
De blogpagina zal regelmatig gevuld worden met inspirerende artikels en korte verhaaltjes, geschreven door Wonderspelcoaches gastbloggers of door onszelf.
In onze webshop verkopen we natuurlijk het ‘Wonderspel’ en diverse Wonderspelartikelen. Via de shop kun je ook, kosteloos, de unieke interventies downloaden, die we hebben gemaakt in co-creatie met verschillende gast-auteurs. De interventies kun je in het Wonderspel gebruiken, maar ook los van het spel. De webshop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe interventies.
Zeer binnenkort kun je via de webshop combinatiepakketten bestellen, met bijvoorbeeld Wonderspelmaterialen en een coach-to-coach-training. Maar ook white-papers en digitale lesmaterialen.

 

We hopen je nog vaker terug te zien op deze website!

 

Vrolijke groet van Elysa en Evelyne Kramer

 

Tags: