De Wens de Wijsheid en het Wonderspel | Zes tips om wensen niet in vervulling te laten gaan ;-)
17677
post-template-default,single,single-post,postid-17677,single-format-standard,cookies-not-set,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Zes tips om wensen niet in vervulling te laten gaan ;-)

01 mei Zes tips om wensen niet in vervulling te laten gaan ;-)

Diep in je hart is er iets wat je heel graag wilt. En toch gebeurt het niet. Het lukt niet om dit verlangen, jouw wens in realiteit om te zetten. Want stiekem houd je jezelf tegen om te slagen in je succes.
Nu we het Wonderspel een tijd met verschillende mensen spelen, zien we hoe ze zichzelf als het ware ‘saboteren’  en niet écht aan de slag gaan met hun hartewens. Daarom voor jou, met een dikke knipoog, een zestal tips om wensen niet in vervulling te laten gaan. Hoe zorg je ervoor dat jij je wens niet realiseert?

 

Tip 1

Als je denkt dat het verlangen alleen voldoende is en voor de rest een ‘Ik-zie-het-wel-’houding hebt. ‘Verlangen-naar’ is als het wegdromen bij een droom. En net als met dromen, sta je wanneer je wakker wordt, toch nog steeds met lege handen.

 

Tip 2

Jezelf voorhouden dat je een heel tevreden mens bent. Waarom zou je moeite, tijd en energie stoppen in je wens en daarmee het risico om goed te falen te creëren? Als je heel eerlijk bent naar jezelf: je leven is toch best goed zo?

 

Tip 3

Denken dat je het realiseren van je wens wel tussendoor kunt doen. Ondertussen ga je verder met het carrousel des levens.

 

Tip 4

Je vergeet te besluiten dat deze wens je hartewens is, je dit echt heel graag wilt. Je vergeet te beslissen dat het voor jou eigen geluk belangrijk is om daar iets mee te doen.

 

Tip 5

Lekker veel twijfelen aan jezelf: of je wel goed genoeg bent en meer van dat soort dingen.

 

En dan de laatste tip 6

Je omringen met mensen die wanneer je met ze praat kritisch zijn, of pessimistisch. Of je gerust willen stellen en goedbedoeld overigens,  jou tegenhouden om risico’s te nemen zodat jij wordt behoed voor teleurstelling en pijn.